Nemzetközi videó CV és állásközvetítő portál.

Nyelvek: English English English
This job listing has expired and may no longer be relevant!
Feb 13 2018

Teljes munkaidős kulturális szakügyintéző

 Budapest, Budapest, Magyarország

A Munkavégzés Leírása

Pest Megyei Kormányhivatal

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Hatósági Főosztály / Oktatási és Kulturális Osztály kulturális szakügyintéző

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozatlan idejű kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Pest megye, 1072 Budapest, Nagy Diófa utca 10-12.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Az állami tisztviselők képesítési előírásairól szóló 315/2016. (X.20.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkör az 1. számú melléklet 19. pontja szerinti hatósági feladatkör.

Ellátandó feladatok:

Az előadó-művészeti szervezetek működésével összefüggő közigazgatási hatósági és szolgáltatási feladatok ellátása. A társasági adókedvezmény és adófelajánlás igénybe vételére jogosító igazolások előkészítése, előadó-művészeti szervezetek éves pénzügyi beszámolóinak pénzügyi-számszaki felülvizsgálata, hatósági ellenőrzéseken pénzügyi ellenőr feladatainak ellátása. Az előadó-művészeti szervezetekről, az előadó-művészeti szakmai érdek-képviseleti szervezetekről hatósági nyilvántartást vezetése.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Közigazgatási hatósági, pénzügyi és szolgáltatási feladatok ellátása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény rendelkezései az irányadók. rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Főiskola, Felsőfokú végzettséggel: a) felsőoktatásban agrár, gazdaságtudományok, természettudományi, bölcsészettudományi, társadalomtudományi, műszaki, közigazgatási, rendészeti és katonai képzési területen, valamint az államtudományi képzési területen szerzett szakképzettség, vagy b) felsőoktatásban jogi képzési területen szerzett szakképzettség, vagy c) felsőoktatásban szerzett szakképzettség és OKJ szerinti informatikai, ügyviteli, közgazdasági, kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, szociális szolgáltatások, rendészeti, honvédelmi és közszolgálati szakmacsoportba tartozó, a feladatkörhöz kapcsolódó tanulmányi területen szerzett szakképesítés vagy kormányablak ügyintézői vizsga. Érettségi végzettséggel: a) rendészeti és közszolgálati, közgazdasági, műszaki ágazati tevékenységet végző szakközépiskolában szerzett érettségi végzettség, vagy b) érettségi végzettség és OKJ szerinti informatikai, ügyviteli, közgazdasági, kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, szociális szolgáltatások, rendészeti, honvédelmi és közszolgálati szakmacsoportba tartozó, a feladatkörhöz kapcsolódó tanulmányi területen szerzett szakképesítés vagy kormányablak ügyintézői vizsga.,

        Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Hasonló területen szerzett szakmai tapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

        Mérlegképes könyvelői szakképesítés.

        OKJ szerinti közgazdasági szakmacsoportba tartozó, a feladatkörhöz kapcsolódó tanulmányi területen szerzett szakképesítés.

Elvárt kompetenciák:

        felhasználói szintű számítógépes ismeret (MS Office),

        jó problémamegoldó képesség,

        önálló, pontos munkavégzés,

        terhelhetőség,

        közösségi szellem,

        rendszerszemlélet,

        precizitás, pontosság,

        határozottság,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        Iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolata.

        A közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási szerveknél foglalkoztatott munkavállalók személyi irataira és a munkaügyi nyilvántartásra, a közszolgálati alapnyilvántartásra és közszolgálati statisztikai adatgyűjtésre, valamint a tartalékállomnyra vonatkozó egyes szabályokról szóló 45/2012. (III.20.) Korm. rendelet szerinti részletes szakmai önéletrajz.

        Nyilatkozat arról, hogy az elbírálásban részt vevő személyek a benyújtott pályázati anyagot megismerhetik.

        Nyilatkozat annak tudomásulvételéről, hogy a munkakör vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség alá esik.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. március 20.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dudás Gábor osztályvezető nyújt, a +36 1 478 4400 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a címére történő megküldésével ( , . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: PE/HAL/67-4/2018. , valamint a munkakör megnevezését: kulturális szakügyintéző.         Postai úton, a pályázatnak a címére történő megküldésével (1052 Budapest, Városház utca 7. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: PE/HAL/67-4/2018., valamint a munkakör megnevezését: kulturális szakügyintéző.

        Elektronikus úton allaspalyazat@pest.gov.hu oldalon keresztül.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. március 27.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2018. február 13.

A pályázati kiírás közzétevője a személyügyi központ. A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a személyügyi központ részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

 

 

(function(i,s,o,g,r,a,m)i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function() (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments),i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) )(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', '', 'auto'); ga('send', 'pageview', 'dimension1': '' );

Munkaidő: Teljes munkaidős.

Jelentkezek az ajánlatra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.