Nemzetközi videó CV és állásközvetítő portál.

Nyelvek: English English English
This job listing has expired and may no longer be relevant!
Jan 7 2018

Teljes munkaidős értékpapír-forgalmazási referens

 Pécs, Baranya, Magyarország

A Munkavégzés Leírása

Magyar Államkincstár Baranya Megyei Igazgatóság

                           

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Magyar Államkincstár Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda értékpapír-forgalmazási referens

munkakör betöltésére.

A kormánytisztviselői jogviszony időtartama:

határozott idejű (6 hónap próbaidő kikötésével) 2019.10.02. –ig tartó kormánytisztviselői jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Baranya megye, 7621 Pécs, Apáca utca 16.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

3. sz melléklet 145. pontja szerinti az értékpapír forgalmazási feladatokkal összefüggő feladatkör.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Értékpapír nyilvántartási számlák vezetése, ügyfélszolgálati tevékenység, értékpapírok forgalmazása, pénzfeldolgozó tevékenység, trezori teendők ellátása, információs feladatok végzése.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény , a(z) Magyar Államkincstár belső szabályozó eszközei rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

        Magyar állampolgárság,

        Cselekvőképesség,

        Büntetlen előélet,

        Egyetem, egyetemi szintű gazdasági agrármérnök vagy jogász szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű közgazdasági felsőoktatásban szerzett szakképzettség; biztosításmatematikus, aktuárius szakképzettség; főiskolai szintű államigazgatási és szociális igazgatási felsőoktatásban szerzett szakképzettség; egyetemi vagy főiskolai szintű végzettség és okleveles könyvvizsgáló, mérlegképes könyvelő, banki szakügyintéző, banki tanácsadó, szakképesített bankreferens, banki ügyintéző, banki, befektetési termékértékesítő, okleveles pénzügyi revizor, pénzügyi szakügyintéző, pénzügyi tanácsadó pénzügyi-számviteli szakellenőr, pénzügyi-számviteli ügyintéző, számviteli szakügyintéző szakképesítés; közigazgatás-szervező szakképzettség; nemzetközi közszolgálati menedzser szakképzettség.,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

        Hasonló munkakörben szerzett 2 éves tapasztalat, értékpapír jogi vizsga megléte, valutapénztárosi- és ügyintézői képesítés, pénzügyi szakmai angol/német nyelvtudás, valamint tárgyalóképes nyelvismeret, B kategóriás jogosítvány.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

        Kizárólag a 45/2012. (II. 20) Korm. rend. 1. sz. melléklete szerinti önéletrajz(minta a Magyar Államkincstár honlapján megtalálható:http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/allashirdetes_

        motívációs levél,

        Kizárólag a munkakör betöltéséhez szükséges iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok szkennelt másolata,

        Nyelvvizsgát igazoló bizonyítvány scannelt másolata

        A pályázati anyag benyújtásával egyidejűleg a Pályázó hozzájárul adatainak kezeléséhez, valamint ahhoz, hogy a pályázati anyagát a kiválasztási eljárásban résztvevők megismerhetik.

        A pályázó nyilatkozatot adhat pályázati anyagának a Kincstár adatbázisában 6 hónap időtartamig történő tárolásáról, illetve további felhasználásáról. Nyilatkozat hiányában a pályázat elbírálását követően a pályázati anyag megsemmisítésre kerül. A nyilatkozat a pályázat beküldésekor, az elektronikus üzenet részeként is megtehető.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2018. február 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. január 22.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Balyalya Renáta irodavezető nyújt, a 72/421-403 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

        Postai úton, a pályázatnak a Magyar Államkincstár Baranya Megyei Igazgatóság címére történő megküldésével ( , . ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: BAR-IG/5-1/2018. , valamint a munkakör megnevezését: értékpapír-forgalmazási referens.         Postai úton, a pályázatnak a Magyar Államkincstár Baranya Megyei Igazgatóság címére történő megküldésével (7621 Pécs, Apáca utca 6. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: BAR-IG/5-1/2018., valamint a munkakör megnevezését: értékpapír-forgalmazási referens.

        Elektronikus úton Lábadyné Csaba Anikó igazgató részére részére a igazgato.pecs@allamkincstar.gov.hu E-mail címen keresztül Elektronikus úton részére a E-mail címen keresztül

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. január 31.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:

        www.allamkincstar.gov.hu

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A meghirdetett munkakör betöltésének feltétele a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 42. § (1) és (3) bekezdésének való megfelelést igazoló 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, melyet legkésőbb a jogviszony létesítésekor eredeti példányban be kell nyújtani. Az erkölcsi bizonyítvány igénylésével kapcsolatban további részleteket a Magyar Államkincstár honlapján a http://www.allamkincstar.gov.hu/files/Álláshirdetések/Útmutató hatósági erkölcsi bizonyítvány igényléséhez" menüben olvashat. A pályázati felhívás közzétételre kerül az www.allamkincstar.gov.hu oldalon is. Amennyiben a pályázati felhívások szövegében eltérés található, a Magyar Államkincstár honlapján közzétett pályázati kiírás szövegét kell irányadónak tekinteni. Az elektronikus üzenet tárgyában kérjük feltüntetni a BAR-IG/5-1/2018. iktatószámot, ás a munkakör pontos megnevezését "értékpapír- forgalmazási referens."

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.allamkincstar.gov.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2018. január 7.

A pályázati kiírás közzétevője a személyügyi központ. A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a személyügyi központ részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.

 

 

(function(i,s,o,g,r,a,m)i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function() (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments),i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) )(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', '', 'auto'); ga('send', 'pageview', 'dimension1': '' );

Munkaidő: Teljes munkaidős.

Jelentkezek az ajánlatra

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.